Type bouw
Renovatie
&
&
Levering
2021
Klant
TAS
Locatie
's-Hertogenbosch, Nederland
Sector
Kantoren & Commerciële gebouwen
&
Diensten
Architectuur
&
Projectbeheer
Projectinformatie

Het TAS-gebouw is het hart van CNSTRCT en haar dochterondernemingen die in heel West-Europa actief zijn. De visie was duidelijk: creëer een uitnodigende, moderne Agora van 3.500 m2 kantoor, 3.400 m2 productiefaciliteiten en 19.000 m2 terrein. De opdracht: ruimtes voor flexibele kantoormedewerkers, ontvangst van klanten, bedrijfsbrede vergaderingen, een ultramoderne werkplaats, een uitgebreid magazijn en parkeergelegenheid. En niet minder belangrijk: een bedrijfsrestaurant voor 300 personen, een volledig uitgeruste fitnessruimte, een Food to go-winkel, een gameroom en meerdere buitenontspanningszones.

Een plek om te inspireren en geïnspireerd te worden.

Elk onderdeel van SYNRG werd ingeschakeld. We zorgden voor haalbaarheids- en technische audits, maakten een voorlopige ruimteplanning en test-fits. Onze architecten introduceerden functie en vorm. Onze vaste medewerker King Kongs introduceerde een grootstedelijk concept. Er verschenen bogen, lanen, gezellige nissen, open "parken" en pleinen. Onze projectmanagers werkten nauw samen met CNSTRCT voor de voltooiing van de transformatie. Een "interne stad" kwam tot leven.

Vanuit investeringsoogpunt is het een tijdloos, energiezuinig, multifunctioneel gebouw. Klaar voor de toekomst!

Edwin Soetens, Eigenaar

Duurzaamheid met hoogwaardige isolatie en driedubbele beglazing.

Innovatieve bouwoplossingen hebben energielabel F omgezet in A++++. Met het oog op duurzaamheid werden alle gasaansluitingen verwijderd en werd een 100% elektrisch ontwerp geïmplementeerd. Hoogwaardige isolatie en driedubbele beglazing, lamellengevel bieden bescherming tegen de zon. Dit heeft geresulteerd in minder dan €700 energiekosten per maand voor het hele complex.

Met behulp van vooruitstrevende technologieën werd de hoogwaardige en flexibele betonstructuur van het gebouw behouden. De nieuwe gevel is bijna volledig gerealiseerd met 'droge' verbindingen zodat deze in de toekomst kan worden hergebruikt. Het gebouw heeft nu zijn eigen energievoorziening met 1300 PV-panelen.

Het is de missie van CNSTRCT om Europa te leiden op het gebied van slim en modern bouwen. Het TAS-gebouw en SYNRG hebben hen zeker op weg geholpen.

Volledig ontzorgd worden?